Κέρκυρα: Συνελήφθη 66χρονος που φέρεται ότι μαχαίρωσε συγγενή του

Κέρκυρα: Συνελήφθη 66χρονος που φέρεται ότι μαχαίρωσε συγγενή του

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μαχαιριές, μία στο στήθος και μία στην κοιλιακή χώρα, φέρεται πως κατάφερε ένας 66χρονος σε έναν 46χρονο συγγενή του, μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Το γεγονός συνέβη στη νότια Κέρκυρα, σε περιοχή της Λευκίμμης.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο γυμναστήριο της Λευκίμμης και μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών εντοπίστηκε και ο 66χρονος φερόμενος δράστης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο φέρεται ότι τραυμάτισε ο 66χρονος τον 46χρονο, το οποίο και θα εξεταστεί εργαστηριακά.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, ενώ στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή