ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Αλ. Γρηγορόπουλου: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε ξανά και ξανά»

mitera-al-grigoropoyloy-to-paidi-moy-dolofonithike-xana-kai-xana-2331658

Στην πρόσφατη αποφυλάκιση του Επ. Κορκονέα και το «άδικο που πνίγει ολόκληρη την κοινωνία» αναφέρεται με ανοιχτή επιστολή της η μητέρα του αδικοχαμένου Αλ. Γρηγορόπουλου, στην οποία χαρακτηρίζει την απόφαση της δικαιοσύνης «ολοκληρωτικό χτύπημα».

«Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου» αναφέρει η Τζίνα Τσαλικιάν υπογραμμίζοντας ότι το παιδί της δεν δολοφονήθηκε μια φορά αλλά πολλές.

Αναλυτικά, η μητέρα του αδικοσκοτωμένου Αλέξανδρου αναφέρει:

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του. Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.

Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη. Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: "Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου". Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.

Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι.

Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα»