Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πλατεία Εξαρχείων και πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πλατεία Εξαρχείων και πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών προέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μετά από χθεσινή επιχείρηση, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην Πλατεία Εξαρχείων και πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Οπως διευκρινίζεται από την αστυνομία, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών

Οι έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.

Συνολικά, είχαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων πάνω από 620 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή