Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πέντε προσαγωγές για ναρκωτικά, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προέβη η αστυνομία, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι συλλήψεις έγιναν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ από την περαιτέρω έρευνα στην περιοχή βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης το τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση – καταγγελία για συμπλοκή στην πλατεία Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιώσουν, σύμφωνα με τα ευρήματα, τους πυροβολισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι «επιχείρηση – σκούπα» είχε πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη, στην πλατεία Εξαρχείων και στα στενά γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με έξι αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή