Προκαταρτική έρευνα για αστυνομικούς που οπλοφορούσαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Προκαταρτική έρευνα για αστυνομικούς που οπλοφορούσαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στην ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, μεταξύ ιατρού ψυχιάτρου και αστυνομικών, δόθηκε από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστούν πλήρως οι συνθήκες του περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλουν ότι το πρωί του Σαββάτου κατεγράφη ένα συμβάν στην Ψυχιατρική του Θριασίου Νοσοκομείου σε βάρος εφημερεύουσας ιατρού, η οποία ζήτησε από τους αστυνομικούς φρουρούς κρατούμενου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα στην κλινική, δεδομένου ότι εκεί νοσηλεύονταν άλλοι 30 πάσχοντες.

Η παρατήρηση ιατρού δημιούργησε ένταση και ο αστυνομικός κάλεσε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να φτάσουν εκεί άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των γιατρών, για να λήξει το περιστατικό χρειάστηκε η παρέμβαση του διοικητή του νοσοκομείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή