Τροχαίο με έξι νεκρούς μετανάστες στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

Τροχαίο με έξι νεκρούς μετανάστες στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με την κατάσταση επτά εξ αυτών να κρίνεται σοβαρή.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους 16 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος πεζή, φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή