Μητσοτάκης στο twitter: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, να μην απογοητευθούν όσοι δεν τα κατάφεραν

Μητσοτάκης στο twitter: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, να μην απογοητευθούν όσοι δεν τα κατάφεραν

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάθε χρόνο αυτή η μέρα φωτίζει ιστορίες ανθρώπων που ξεχωρίζουν για την επιμονή τους, τις δυσκολίες που έχουν υπερβεί, και τη προσπάθειά τους που έφερε το αποτέλεσμα που ήθελαν. Ιστορίες που μας γεμίζουν θαυμασμό και αισιοδοξία» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «ιστορίες όπως αυτή της 44χρονης Σωτηρίας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, που πέρασε πρώτη στο τμήμα Εργοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και της 47χρονης Σμαράγδας, μητέρας δύο παιδιών, που πέρασε πρώτη στην Ιατρική Λάρισας».

Συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και προσθέτει: «Τα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτα γνώσεις και ευκαιρίες. Η δική σας πρόκληση είναι να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Να τα ζήσετε και φυσικά να τα χαρείτε!»

Ο πρωθυπουργός τονίζει πως «η δική μας πρόκληση είναι να σας εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα είστε ελεύθεροι να εκφραστείτε, να προβληματιστείτε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θέλουμε τα πανεπιστήμιά μας να είναι ανοιχτά, να προσφέρουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες και ευκαιρίες, να βελτιώνονται και να εξελίσσονται συνεχώς».

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται και σε όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους ή δεν τα κατάφεραν «η ζωή έχει και απογοητεύσεις αλλά ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε είναι αυτό που στο τέλος καθορίζει την πορεία μας. Και αυτό είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρετε οι ίδιοι: μόνο όσοι αποφασίζουν πως απέτυχαν, πράγματι τελικά αποτυγχάνουν. Μην απογοητεύεστε! Αποφασίστε να πεισμώσετε! Και να αδράξετε την επόμενη ευκαιρία να πετύχετε το στόχο σας, όποιος κι αν είναι αυτός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή