Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις την Πέμπτη

Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις την Πέμπτη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, κυρίως στα βόρεια και δυτικά αναμένονται σήμερα, Πέμπτη. Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας και στο Ανατολικό Αιγαίο προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 18 έως 32, στα δυτικά ηπειρωτικά από 21 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 29 και στη Κρήτη από 18 έως 29 και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 31 με 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο, Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά από το πρωί έως το απόγευμα έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή