Η Μαρέβα Μητσοτάκη άνοιξε φύλλο με ποδιά και πλάστη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη άνοιξε φύλλο με ποδιά και πλάστη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράλληλο πρόγραμμα ακολούθησε το πρωί η σύζυγος του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ενώ  ο Κυρ. Μητσοτάκης περιόδευε στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου, ο οποίος «συνέβαλε στην τοπική ανάπτυξη του χωριού», σύμφωνα με ανάρτησή της στο Instagram.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν αρκέστηκε στην περιήγησή της στους χώρους του Συνεταιρισμού αλλά πήρε ενεργό μέρος στην κατασκευή των παραδοσιακών  προϊόντων:  δε δίστασε να βάλει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού.

Το στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, ευχαριστώντας τις γυναίκες του Συνεταιρισμού για την υποδοχή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν. @womens_agri_coop_ag.antonios _ Agios Antonios Women's Agricultural Cooperation of Traditional Products was founded in June 1999 and is the first women's cooperation of the Prefecture of Thessaloniki.Thank you for showing me around! 

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

Sep 6, 2019 at 11:01pm PDT

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή