Το τελευταίο αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το τελευταίο αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κοινοποιήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώσεις του στα μέσα, άνθρωποι από τον χώρο του πολιτισμού αποχαιρετούν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών.

Mε μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο facebook ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και σε πάρα πολλές συναυλίες.

Εγραψε στο facebook: «Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε λόγο για τον «πιο σημαντικό τραγουδοποιό της γενιάς του» και για μία «όμορφη ψυχή» που θα συνεχίσει να ζει «μέσα από τα τραγούδια του».

 «Με Διδυμότειχο μπλουζ σε αποχαιρετάμε σήμερα. Α ρε Λαυρέντη..» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Ακόμη, τον τραγουδοποιό αποχαιρέτησαν αρκετοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό του χώρο, όπως ο Δημήτρης Μπάσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιάννης Κότσιρας, με λιτές αναφορές από τις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Sep 9, 2019 at 3:59am PDT

 

Από την πλευρά του, ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr, στάθηκε στη μεγάλη κούραση που βιώνουν οι καλλιτέχνες με τις συναυλίες, η οποία σε συνδυασμό με το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα.

«Δεν προσέχουμε την υγεία μας, κουραζόμαστε πολύ με τις συναυλίες, έχουμε άγχος και νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι. Τουλάχιστον δεν τυραννήθηκε ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Καλό σου ταξίδι, φίλε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδοποιός. Διαβάστε ακόμη:

 Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Βίντεο από την τελευταία συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Βόλο

«Δεν έχω τις ματαιοδοξίες της αρχής» – Οταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλούσε για τα όνειρά του, τη νέα γενιά και το τραγούδι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή