Καταθέτει στην Εισαγγελία για την υπόθεση Novartis o Ευ. Βενιζέλος

Καταθέτει στην Εισαγγελία για την υπόθεση Novartis o Ευ. Βενιζέλος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί, συνεχίζονται οι γενικευμένες έρευνες της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το πώς «στήθηκε» η υπόθεση της Novartis με την ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων χωρίς στοιχεία.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε υποβάλει εξαρχής, όταν έφθασε πριν από δυόμισι χρόνια η υπόθεση στη Βουλή, μηνύσεις για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση δωροληψιών και είχε αντιδράσει έντονα καταγγέλλοντας επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν από τους πρώτους που η υπόθεση του  αρχειοθετήθηκε διότι δεν προέκυψε τίποτα και καταθέσει σήμερα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή που διενεργεί την έρευνα.

Μετά την κατάθεση Βενιζέλου, έχει κληθεί να καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος είχε εποπτεύσει τις έρευνες για τη Novartis και έχει προβεί σε καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις και για λανθασμένους δικαστικούς χειρισμούς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή