Ενα… μίξερ αναστάτωσε τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

Ενα… μίξερ αναστάτωσε τους επιβάτες του ΗΣΑΠ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανω κάτω έκανε για περίπου μία ώρα χθες το δίκτυο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, πολλούς επιβάτες και μεγάλο αριθμό αστυνομικών ένα… μίξερ. Κάποιος από τους επιβάτες του ηλεκτρικού ξέχασε, λίγο μετά τις 11 το πρωί τη σακούλα με τη μικροσυσκευή στο σταθμό του Μοναστηρακίου, στην αποβάθρα προς Πειραιά. Οι επιβάτες, που άρχισαν να συγκεντρώνονται για να επιβιβασθούν στον επόμενο συρμό είδαν την ξεχασμένη σακούλα.

Κουβέντα στην κουβέντα και υπό το καθεστώς του φόβου για ενδεχόμενο τρομοκρατικό, βιολογικό ή όποιο άλλο χτύπημα, αποφάσισαν να ενημερώσουν τους υπευθύνους του σταθμού. Εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Παράλληλα, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο σταθμός. Την ίδια στιγμή, όλοι οι συρμοί ακινητοποιήθηκαν και εκατοντάδες επιβάτες ειδοποιήθηκαν από τα μεγάφωνα των σταθμών ότι «οι συρμοί θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι μέχρι νεωτέρας».

Στο σταθμό του Μοναστηρακίου έφθασαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας, το ύποπτο αντικείμενο παγιδεύτηκε και έγινε ελεγχόμενη έκρηξη. Στα απομεινάρια της τσάντας ήταν ένα μίξερ ανατολικοευρωπαϊκής προέλευσης.

Κληρονομιά η ατζέντα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή