Εφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφοδο σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Κιουτάχειας, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί από την υποδιεύθυνση ασφαλείας της Βορειοανατολικής Αττικής.

Η έφοδος έγινε στον απόηχο της χθεσινής επίθεσης από χούλιγκαν της ΑΕΚ σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην ίδια περιοχή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρώτο περιστατικό συνέβη, λίγο πριν από τις 23:00, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερα άτομα στη γέφυρα Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Τότε εμφανίστηκαν ξαφνικά περίπου 40 άτομα, τα οποία επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές στις μηχανές τους, ενώ πέταξαν πέτρες σε περιπολικό που έσπευσε στο σημείο.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.Λίγο αργότερα, στις 23:30, ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη συμβολή της λεωφόρου Δεκελείας με την Εφέσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου, ενώ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.Σημειώνεται ότι έξι αστυνομικοί διακομίστηκαν μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή