Βροχές και την Τρίτη με βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας

Βροχές και την Τρίτη με βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, αναμένονται την Τρίτη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά, ενώ ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες, 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στον Πατραϊκό Κόλπο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες τοπικές καταιγίδες και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση στη συνέχεια αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή