Φονικό για τα… σκουπίδια

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανθρωποκτονία κατέληξε το βράδυ της Κυριακής ο καβγάς μεταξύ δύο Ελλήνων και δύο Αλβανών, με αφορμή τα… σκουπίδια. Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κιλκίς 7, στο Καλαμάκι, με θύμα τον 36χρνο Κωνσταντίνο Ρολά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο Ρολάς, ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην παραπάνω διεύθυνση, είχε τον τελευταίο καιρό συχνούς καβγάδες με τον Αλβανό Ναΐμ Οσμάνι, ο οποίος διέμενε στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Αφορμή για τους καβγάδες ήταν η συνήθεια του Ρολά να πετάει τις σακούλες των σκουπιδιών από το μπαλκόνι του κάτω.

Την Κυριακή το απόγευμα άρχισε ακόμη ένας καβγάς με την ίδια αφορμή. Επειτα από έντονη λογομαχία, ο Ρολάς, μαζί με τον φίλο του Αγγελο Νησιώτη, 32 ετών, που βρισκόταν εκεί για επίσκεψη, κατέβηκαν στο ισόγειο και, αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του Οσμάνι, επιτέθηκαν εναντίον του. Στο διαμέρισμα βρισκόταν επίσης ο φίλος του Οσμάνι, Εντμοντ Βασίλι. Στη συμπλοκή που ακολούθησε ο Οσμάνι τραυμάτισε τον Ρολά με μαχαίρι. Ενα από τα χτυπήματα βρήκε το θύμα στη μηριαία αορτή και προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα ο Ρολάς να χάσει τη ζωή του.

Επιπλέον, στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίσθηκαν οι Νησιώτης και Εντμοντ Βασίλι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύονται. Ο Οσμάνι συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή