Αγώνας δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή στην Αργυρούπολη

Αγώνας δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή στην Αργυρούπολη

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει αγώνα δρόμου με τίτλο: «Open Door Run», σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΑΡΙΑΔΝΗ» για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

To «Open Door Run», θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.30 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800μ. για παιδιά.

Στην διαδρομή του 1 χλμ, η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το link: https://www.myrace.gr/event/1369/registrations.html

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε:

– το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης, οδό: Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου .

– την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 08:00-09:00, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, οδό: Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ, www.eps-ath.gr

Λίγα λόγια για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, ιδρύθηκε το 1972 με σκοπό την ανάπτυξη της πρόνοιας για ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη σε 240 νήπια, παιδιά, εφήβους και ενηλίκες.

Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στην μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή:

– Πιστεύει στην μοναδική αξία και τις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με αναπηρία.

– Επιμένει να ανοίγει καινούργιους δρόμους, να καταργεί εμπόδια και να γεφυρώνει διαφορές.

– Πιστεύει ότι η παιδεία, ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου.

– Επιμένει στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έμαθε να μην δειλιάζει όσο υπάρχει ένα παιδί που αποζητά την βοήθειά της.

– Προβλέπει πάντα σε ένα θαυμαστό, καινούργιο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή