Ρόπαλα και τσεκούρια σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

Ρόπαλα και τσεκούρια σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών στις περιοχές της Τούμπας και της Χαριλάου πραγματοποίησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο συνδέσμους, έναν του ΠΑΟΚ κι έναν του 'Αρη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα. Ειδικότερα, στον σύνδεσμο στη Χαριλάου βρέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, έντεκα τσεκούρια, 17 ρόπαλα, τέσσερις τσάπες, 30 βεγγαλικά – καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Στον σύνδεσμο στην περιοχή της Τούμπας βρέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και πανό άλλης ομάδας.

Συνολικά προσήχθησαν έντεκα άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δεν βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Οι έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

Ρόπαλα και τσεκούρια σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-1
Ρόπαλα και τσεκούρια σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-2
Ρόπαλα και τσεκούρια σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφίες)-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή