Η μάνα-προαγωγός η 13χρονη κόρη και οι γείτονες

Η μάνα-προαγωγός η 13χρονη κόρη και οι γείτονες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μια τραγική ιστορία, απ’ αυτές που συνδέονται με τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ψυχής κι είναι αδύνατο να ερμηνευθεί με όπλο τη λογική αποκαλύφθηκε χθες σε χωριό της Δράμας.

Μια 33χρονη μητέρα κατηγορείται ότι προωθούσε στην πορνεία την 13χρονη κόρη της ενώ κάτοικοι της περιοχής και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκφράζουν υπόνοιες ότι θύμα έχει πέσει και η άλλη ανήλικη κόρη της.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας συγκέντρωσαν πληροφορίες το τελευταίο διάστημα κι ένας από τους αστυνομικούς της περιοχής εμφανίστηκε στην 33χρονη ως πελάτης, ζητώντας τη «συντροφιά» με τη μικρότερη κόρη της, μαθήτρια Γυμνασίου. Η γυναίκα συμφώνησε και πήρε 40.000 δραχμές σε χαρτονομίσματα απ’ τα οποία η Αστυνομία είχε φροντίσει προηγουμένως να καταγράψει τους αριθμούς.

Μετά την παραλαβή των χρημάτων ακολούθησε η σύλληψή της. Η 33χρονη αρνήθηκε καταρχήν τα πάντα αλλά η 13χρονη που κατέθεσε παρουσία κοινωνικής λειτουργού αποκάλυψε ό,τι συνέβαινε στο σπίτι τους το τελευταίο διάστημα. Στη μικρή κοινωνία του χωριού, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες φαίνεται ότι ήταν «κοινό μυστικό» τι γινόταν με τους άνδρες, που έφταναν με τα αυτοκίνητα και τις βόλτες της 33χρονης με τις κόρες της μέχρι τα ξημερώματα. Τελικά η καταγγελία κάποιου ή κάποιων κινητοποίησε την αστυνομία του Δοξάτου και την Ασφάλεια της Δράμας κι αποκαλύφθηκε η υπόθεση. Οπως προέκυψε από την προανάκριση η 33χρονη που έχει άλλα δύο ανήλικα αγόρια διέμενε με τα παιδιά της στο χωριό ενώ ο σύζυγός της εργάζεται στη Γερμανία.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Δράμας, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για μαστροπεία κι έκδοση γυναίκας χωρίς άδεια και την παρέπεμψε στο Αυτόφωρο όπου πρόκειται να δικαστεί σήμερα, μετά την προθεσμία που πήρε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή