Δεκατρείς συλλήψεις για αυτοσχέδιους αγώνες στον Λυκαβηττό

Δεκατρείς συλλήψεις για αυτοσχέδιους αγώνες στον Λυκαβηττό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα εξόρμηση στην πλατεία Λυκαβηττού, για αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Τροχαία Αττικής σε συνέχεια των προηγούμενων επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, καθώς όπως αποδεικνύεται οι νεαροί οδηγοί συνεχίζουν αμετανόητοι τις επιδείξεις τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, συνελήφθησαν 13 άτομα γιατί δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα τους, εκ των οποίων τέσσερα τα πήρε γερανός, ενώ αφαιρέθηκαν 17 διπλώματα, 19 άδειες κυκλοφορίας και 30 ζεύγη πινακίδων, για σωρεία τροχονομικών παραβάσεων.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 53 παραβάσεις και συγκεκριμένα: τρεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, επτά για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 19 για φιμέ τζάμια, μία για επίδειξη ικανοτήτων, μία για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, 22 λοιπές παραβάσεις.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή