Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τη Δευτέρα

Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τη Δευτέρα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί αναμένονται στη χώρα αύριο, Δευτέρα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 22 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 25,στην Ήπειρο από 2 έως 25 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στην αρχή της ημέρας τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί, 6 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 14 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή