Στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι

Στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν άνδρα στις 11 το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα είναι γνωστό στις αρχές, μιας και το κατάστημα εμπορίας καφέ που διατηρεί επί της λεωφόρου Αθηνών, είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016. Επιπλέον, το 2015 φέρεται να είχε εμπλακεί και στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής. 

Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν υπήρχε συνεπιβάτης στο αυτοκίνητό του, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι συνοδευόταν από δύο άτομα σε μοτοσικλέτες. 

Οι δράστες αναζητούνται. Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι εννέα χιλιοστών. Οι αστυνομικοί ερευνούν την εκδοχή το πιστόλι να μην ανήκε στους δράστες, αλλά στους φερόμενους ως συνοδούς του θύματος. 

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις του περιστατικού παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του «πολέμου της νύχτας». 

Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής των δύο αστυνομικών στο περιστατικό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή