Παπάς «ξέχασε» τα δύο παιδιά του σε ξενοδοχείο

Παπάς «ξέχασε» τα δύο παιδιά του σε ξενοδοχείο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνα τους μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου εγκατέλειψαν, για περίπου πέντε ώρες, τα δύο ανήλικα παιδιά τους, την Κατερίνα μόλις ενός έτους και το αβάπτιστο αγοράκι τους μόλις ενός μηνός, ο παλιοημερολογίτης ιερέας Στέφανος Αμπελάς, 51 ετών και η σύντροφός του Ρίτα Σιμονένκο, 24 ετών, από τη Γεωργία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις πέντε, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου «Μαρίνα», που βρίσκεται στην οδό Βούλγαρη 13, στο κέντρο της Αθήνας, ειδοποίησε την αστυνομία, διότι από το δωμάτιο, στο οποίο διέμενε ο ιερέας και η 24χρονη ακούγονταν συνεχή και δυνατά κλάματα.

Στο ξενοδοχείο έσπευσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρήκαν τα δύο ανήλικα παιδιά απεριποίητα, βρώμικα, να κλαίνε συνεχώς. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τα παρέλαβε και τα μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Οι αστυνομικοί έμειναν στο ξενοδοχείο και περίμεναν. Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ επέστρεψαν ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή