Βαριά συντήρηση της Περιμετρικής Πατρών

Βαριά συντήρηση της Περιμετρικής Πατρών

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της βαριάς συντήρησης της Περιμετρικής Πατρών, που είναι σε εξέλιξη από τις 13/10/2019 μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της πρώτης φάσης ανακατασκευής 278 φρεατίων στέψης στις σήραγγες.

Η δεύτερη φάση των εργασιών αφορά την αντικατάσταση του αντιολισθηρού τάπητα των σηράγγων.

Λόγω του μικρού πλάτους του οδοστρώματος εντός των σηράγγων και για λόγους ασφαλείας των οδηγών και του προσωπικού του εργοταξίου, για την εκτέλεση των εργασιών αυτών απαιτείται ολιγοήμερος ολικός αποκλεισμός εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 205,150 – 212,600) θα απαιτηθεί εβδομαδιαίος ολικός αποκλεισμός σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας ως εξής:

από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 01:00 τα ξημερώματα έως την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. θα γίνει ολικός αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύργο.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 01:00 τα ξημερώματα έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. θα γίνει ολικός αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

Σε περίπτωση που οι εργασίες στο ρεύμα προς Πύργο ολοκληρωθούν πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο ρεύμα προς Αθήνα.

Θα ακολουθήσει η τρίτη και τελική φάση της ανύψωσης των φρεατίων στην τελική τους θέση, η οποία θα απαιτήσει μόνο ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανά κατεύθυνση, για τις οποίες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή