Αμαλιάδα: Τραυμάτισε 15χρονο συμμαθητή του με αιχμηρό αντικείμενο

Αμαλιάδα: Τραυμάτισε 15χρονο συμμαθητή του με αιχμηρό αντικείμενο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών εξετάζει η Αστυνομία ως αιτία της επίθεσης με αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε ένας 15χρονος μαθητής από έναν 16χρονο συμμαθητή του χθες το πρωί σε προαύλιο Λυκείου, στην Αμαλιάδα.

Ειδικότερα, αίσθηση προκάλεσε το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο της Αμαλιάδας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος οι δύο μαθητές διαπληκτίστηκαν και κάποια στιγμή ο 16χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο πολυεξαρτήματος τον 15χρονο. Το τραυματισμένο παιδί σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Καθηγητές που αντελήφθησαν το αιματηρό επεισόδιο ειδοποίησαν τον διευθυντή και φρόντισαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 15χρονος. Παράλληλα, η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ο 16χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί. Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματα που έφερε ο 15χρονος στον αγκώνα και στον ώμο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό ο 16χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Εις βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Βεβαίως, ερωτήματα προκαλεί η κατοχή από τον μαθητή αιχμηρού αντικειμένου και πώς αυτός μπορούσε να το φέρει στο σχολείο. Είναι σαφές ότι οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να προχωρούν σε έλεγχο των μαθητών, ωστόσο η χρήση του αιχμηρού αντικειμένου μέσα στο σχολείο προκαλεί έντονη ανησυχία.

Οσο για τα αίτια του περιστατικού, αναφέρθηκε από κάποιους ότι ο καβγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή