Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας τη Δευτέρα

Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας τη Δευτέρα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μια χρονιά Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας από ολόκληρη τη χώρα συντονίζονται με πρωτοβουλία της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) και διοργανώνουν την Δευτέρα 4 Νοεμβρίoυ 2019 την Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2019.

Οι θεραπευτικές ομάδες των ιατρείων θα περιμένουν τους ασθενείς από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για να τους ενημερώσουν, να τους διαγνώσουν και να τους στηρίξουν.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η γνωστοποίηση και η ανάδειξη των εθελοντικών αυτών δομών των ελληνικών νοσοκομείων τα οποία, παρόλο που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί στους οργανισμούς των νοσοκομείων, συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά την επιστημονική τους υποστήριξη στους ασθενείς που υποφέρουν από καλοήθη ή κακοήθη πόνο κι αυτούς που χρειάζονται παρηγορική φροντίδα. 

Ο ρόλος των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας είναι να επαναφέρουν την  αξιοπρέπεια και το χαμόγελο τη ζωή των ασθενών που υποφέρουν και στις οικογένειές τους.

Επισυνάπτεται η λίστα των Ιατρείων Πόνου που συμμετέχουν στη δράση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή