Νέα δήλωση της εισαγγελέως Τουλουπάκη

Νέα δήλωση της εισαγγελέως Τουλουπάκη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις από το εξώδικό της προς την «Καθημερινή», όπου αφήνει αιχμές κατά της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που φέρει την υπογραφή της για τους προστατευόμενους μάρτυρες, επιχειρεί με νεότερη δήλωσή της η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η κυρία Τουλουπάκη που με το εξώδικό της επιχείρησε να αμφισβητήσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» όπου δημοσιεύθηκε το εμπιστευτικό έγγραφο που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση της Novartis, είχε αφήσει αιχμές κατά της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ενώ είχ φθάσει στο σημείο να αφήνει υπόνοιες κατά της δημοσιογράφου για υπεξαίρεση του επίμαχου εγγράφου από τον Αρειο Πάγο(!) κατηγορώντας τους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς για πλημμελή φύλαξη της δικογραφίας.

Ειδικότερα η κυρία Τουλουπάκη σε δήλωσή της αναφέρει: 

«Προς αποφυγή σκόπιμων  παρερμηνειών διευκρινίζω ότι με κανέναν τρόπο η εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου, τους λειτουργούς του οποίου σέβομαι και τιμώ και για τους οποίους είμαι απολύτως βέβαιη ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που είδε το φως της δημοσιότητας».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή