ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για την 17χρονη που εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της στην Κατερίνη

Αγωνία για την 17χρονη που εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της στην Κατερίνη

Σε εξέλιξη είναι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα, από την πόλη της Κατερίνης.

Για την ανήλικη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε χθες, κατόπιν συναίνεσης της αστυνομίας, συναγερμό Ambert Alert.  

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για την Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, η οποία έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι' αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε, ενώ η ζωή των δύο γυναικών «ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας του κοριτσιού και σύζυγος της 45χρονης σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης.

Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11) ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφαση της να φύγει με την κόρη τους. Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ