Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου

Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το βράδυ του Σαββάτου στου Ζωγράφου.

Περίπου 200 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί εντός της Πανεπιστημιούπολης και από εκεί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κινήθηκαν προς το πάρκο, πλησίον του οποίου στεγάζονται γραφεία συνδέσμου των «πρασίνων».

Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου-1

Εκεί συναντήθηκαν με περίπου 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού και ακολούθησαν συμπλοκές, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προχωρά σε 16 συλλήψεις (14 από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και δύο από του ΠΑΟ), αλλά και σε κατάσχεση πλήθους αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν για τις εκατέρωθεν επιθέσεις, όπως κράνη, πυροσβεστήρες και λοστούς. 

Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου-2

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή