Υπόθεση Novartis: Την κατάθεση Φρουζή ζητεί ο Αρειος Πάγος

Υπόθεση Novartis: Την κατάθεση Φρουζή ζητεί ο Αρειος Πάγος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής o Kωνσταντίνος Φρουζής, ζητεί με έγγραφό του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis. 

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τη Βουλή την επίμαχη κατάθεση, καθώς ο κ. Φρουζής φέρεται να έχει εισφέρει στοιχεία που εμπίπτουν στο πεδίο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Aρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα ο κ. Φρουζής έχει καταθέσει πως του ζητήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς να δώσει στοιχεία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης και να ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Από την πλευρά του, ο κ.Ζαχαρής θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα που διενεργεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση της Novartis.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή