Παιδιά έπαιξαν (με επιτυχία) τους διαρρήκτες

Παιδιά έπαιξαν (με επιτυχία) τους διαρρήκτες

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λεία, που θα ζήλευαν πολλοί «επαγγελματίες» διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις ανήλικοι Αλβανοί, οι οποίοι διέρρηξαν ένα περίπτερο και έναν κινηματογράφο στην περιοχή της Κηφισιάς. Πρόκειται για τρία αγόρια, ηλικίας 11, 13 και 14 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Κηφισιάς. Οπως προέκυψε από τα στοιχεία, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και έπειτα από εξέταση των ανηλίκων, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα διέρρηξαν το περίπτερο του Σπυρίδωνα Τζώρτζη, στην οδό Κολοκοτρώνη 1 και αφαίρεσαν 2,2 εκατομμύρια δρχ. σε μετρητά και κάρτες ανανέωσης κινητών τηλεφώνων, αξίας 800 χιλιάδων δρχ. Κατά τη σύλληψή τους βρέθηκαν στην κατοχή τους 795 χιλιάδες δρχ. και 100 κάρτες, αξίας 233 χιλιάδων δρχ., που επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι ανήλικοι είχαν διαρρήξει κινηματογράφο ιδιοκτησίας Αθανασίας Σπυράκου, στην οδό Παπαδιαμάντη 12 και πήραν περίπου 10 χιλιάδες δρχ. σε κέρματα και διάφορα έγγραφα. Κατηγορούμενοι για παραμέληση ανηλίκων συνελήφθησαν οι πατεράδες και των τριών.

Στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε μια τουλάχιστον «πρωτότυπη» απόπειρα ληστείας όταν μια 20χρονη επιτέθηκε με τούβλο σε νεαρή ιδιοκτήτρια αρτοζαχαροπλαστείου στην περιοχή του Ευόσμου Πρόκειται για την Αναστασία Κουίνογλου, η οποία χτύπησε και τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι την Χρυσούλα Μαρίνη 21 ετών μέσα στο κατάστημα της τελευταίας, στη συμβολή των οδών Μετεώρων και Κατσώνη. Στη συνέχεια αφαίρεσε από το ταμείο 40.000 δραχμές κι επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας. Η παθούσα αντέδρασε όμως και κατόρθωσε να την συγκρατήσει. Αστυνομικοί του τμήματος που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν την 20χρονη που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή