Καθαρισμός και χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Εξαρχείων (φωτογραφίες)

Καθαρισμός και χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Εξαρχείων (φωτογραφίες)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δράσεις καθαριότητας, φωτισμού και επισκευών πραγματοποίησαν το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων, στο πλαίσιο των καθημερινών συντονισμένων παρεμβάσεων σε πλατείες, πεζόδρομους και άλλα πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. 

Στην πλατεία Εξαρχείων τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της ώστε να επανέλθει στην μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί.

Καθαρισμός και χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Εξαρχείων (φωτογραφίες)-1

Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν σπασμένες λάμπες για να αποκατασταθεί πλήρως ο φωτισμός  τόσο στην πλατεία όσο και στους δρόμους από τους οποίους περικλείεται.

Με την ευκαιρία τοποθετήθηκε και εορταστικός φωτισμός όπως συμβαίνει και σε δεκάδες άλλες πλατείες και δρόμους της πρωτεύουσας.

Καθαρισμός και χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Εξαρχείων (φωτογραφίες)-2

Επίσης η διεύθυνση Καθαριότητας φρόντισε ώστε η πλατεία να σκουπιστεί και να πλυθεί με ειδικά καθαριστικά τα οποία ταυτόχρονα πραγματοποιούν και απολύμανση.

Καθαρισμός και χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Εξαρχείων (φωτογραφίες)-3

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων, είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης. Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια.

Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή