ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού

Τέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού

Συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών και Μαροκινών κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής με συνέπεια να τραυματιστούν συνολικά τέσσερα άτομα ένας από το Μαρόκο δύο από Αλγερία και ένας από τη Βουλγαρία.

Οι δύο φέρουν περισσότερο σοβαρά τραύματα και βρίσκονται στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ οι άλλοι δύο, μετά τη μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν και πάλι στο χώρο των φυλακών.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κρατούμενοι βρίσκονταν στο προαύλιο της Α1 πτέρυγας και υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ τους, η οποία πήρε γενικότερες διαστάσεις και απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας κρατούμενος φέρεται να έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και να στράφηκε εναντίον των συγκρατούμενών του με συνέπεια τον τραυματισμό τους.

Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για να ελέγξουν συνολικά την κατάσταση, ενώ με παρέμβαση του εισαγγελέα, συντάσσεται δικογραφία για το συγκεκριμένο επεισόδιο, ενώ έγινε και έλεγχος στον προαύλιο χώρο των φυλακών, όπου βρέθηκαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και μία μεταλλική γροθιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ