«Καλύτερη χώρα για διακοπές στην παραλία» η Ελλάδα για τους Ρώσους

«Καλύτερη χώρα για διακοπές στην παραλία» η Ελλάδα για τους Ρώσους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη θέση για την καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών στην παραλία για όλο το 2019 έλαβε η Ελλάδα, κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού και δικτυακού τόπου «National Geographic Traveler» της Ρωσίας.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το 29% των ψήφων.

Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί και ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ «η νέα αυτή διάκριση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της εθνικής τουριστικής πολιτικής που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες τον χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή