Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα, μη εγκεκριμένη βιογραφία, της Μελάνια Τραμπ (φωτ.) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική από μια ρεπόρτερ του CNN, με τίτλο «Free, Melania». Η Κέιτ Μπένετ, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τις κινήσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και των μελών της οικογένειας Τραμπ, αναλύει στο βιβλίο τη ζωή της Μελάνια στον Λευκό Οίκο, τις στυλιστικές επιλογές της και τις αποφάσεις που λαμβάνει. Αποκαλύπτει τη σχέση της με την Ιβάνκα Τραμπ, το «glam room» του Λευκού Οίκου και το ιδιωτικό της γυμναστήριο.

(…) H Ροζάνα Αρκέτ και η Αντρέα Μπεσόν υπογράφουν την επιστολή διαμαρτυρίας Γάλλων φεμινιστριών και επαγγελματιών του σινεμά, με την οποία ζητούν από τα Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά Βραβεία να αποσύρουν τις υποψηφιότητες του Ρομάν Πολάνσκι (φωτ.) για την ταινία «An Officer and a Spy». Η τελετή απονομής είναι στις 7 Δεκεμβρίου.

(…) Η Σέλεϊ Μόρισον, η Αμερικανίδα ηθοποιός ισπανικής καταγωγής που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Will and Grace», πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Η Μόρισον (φωτ.) είχε τον ρόλο της Ροζάριο Σαλαζάρ, της οικιακής οικονόμου των δύο πρωταγωνιστριών, των Ντέμπρα Μέσινγκ και Σάλμα Χάγεκ. Αρχικά ο ρόλος της Σαλαζάρ είχε προγραμματιστεί για ένα επεισόδιο, αλλά ο χαρακτήρας έγινε πολύ δημοφιλής και η Μόρισον συμμετείχε σε 68 επεισόδια της κωμικής LGBTQ σειράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή