Συνελήφθησαν τρεις διαρρήκτες «κομάντος»

Συνελήφθησαν τρεις διαρρήκτες «κομάντος»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ως κομάντος δρούσαν τρεις διαρρήκτες από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Πήγαιναν στις Σέρρες, στη Δράμα, στην Καβάλα ή στην Ξάνθη «χτυπούσαν» ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια εξαφανίζονταν. Επέστρεφαν στην ίδια πόλη αφού πρώτα έκαναν τον κύκλο των επισκέψεών τους σε άλλες κοντινές πόλεις.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας όμως το τελευταίο δίμηνο και μετά 6-7 διαρρήξεις που είχαν γίνει με τον ίδιο τρόπο είχαν τεθεί σε επιφυλακή και προχθές εντόπισαν τους τρεις διαρρήκτες ενώ έβγαιναν από διαμέρισμα της οδού Αρκαδίου.

Σύντομη καταδίωξη

Υστερα από σύντομη καταδίωξη στην περιοχή οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους Ιγκόρ Τοσέσκι 26 ετών και τα αδέλφια Ιγκόρ και Μπόμπαν Ριστέφσκι 20 και 23 ετών και στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία. Οι τρεις Σκοπιανοί χρησιμοποιούσαν την πιο γνωστή μέθοδο των διαρρηκτών: έμπαιναν στα διαμερίσματα διαλύοντας την κλειδαριά της εξώπορτας με γαλλικό κλειδί.

Οι κακοποιοί, όπως διαπιστώθηκε διέμεναν σε διαμέρισμα στην Περαία Θεσσαλονίκης στο οποίο οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν χρυσαφικά και κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει κατά καιρούς. Και οι τρεις κυκλοφορούσαν με πλαστά διαβατήρια προτιμούσαν να αφαιρούν χρήματα και μικρά πολύτιμα αντικείμενα.

Η Εταιρεία Προστασίας των Ζώων, λοιπόν, επισκέφθηκε επί τούτου τις εγκαταστάσεις της Αναβύσσου όπου φιλοξενούνται τα άλογα που η ΕΛΕΠΑΛΜ έχει, στην κυριολεξία, περιμαζέψει από κάθε γωνιά της χώρας, συχνά ετοιμοθάνατα. Στο πόρισμά της αναφέρεται ρητά ότι η κατάσταση των εγκαταστάσεων είναι ικανοποιητική, τα άλογα δείχνουν ευχαριστημένα και υγιή και το περιβάλλον καθαρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή