ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΪΤΖ-ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ

Κρατούμενος έβαλε φωτιά στο κελλί του

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές του Κορυδαλλού, χθες το πρωί, όταν ο 38χρονος, Αμερικανός κρατούμενος Ντανιέλ Περέζ, φορέας του AIDS, έβαλε φωτιά στο κελλί του, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του νοσοκομείου των φυλακών, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε αμέσως, από πυροσβέστες και δεσμοφύλακες, προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στο στρώμα του κρεβατιού του κρατούμενου. Κατά πληροφορίες ο αλλοδαπός έβαλε φωτιά επειδή πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο να απελαθεί.

ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕ 90 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Συνελήφθησαν οι δουλέμποροι

Ενενήντα λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων, μετέφερε το ιστιοφόρο σκάφος «Dove», με σημαία ΗΠΑ, το οποίο εντοπίσθηκε να πλέει χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκύρου και ανατολικών ακτών της Εύβοιας. Το ιστιοφόρο, συνοδεία πλωτού του Λιμενικού κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Κύμης όπου συνελήφθησαν οι δυο διακινητές ενώ οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο Παλαιό Σχολείο της πόλης όπου θα φιλοξενηθούν και θα τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ

«Συλλέκτης» νομισμάτων

Με 145 νομίσματα των ελληνιστικών, ρωμαϊκών και βυζαντινών χρόνων και με δύο τμήματα αρχαίων μαρμάρινων αντικειμένων συνελήφθη στην Εδεσσα ο 52χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ Δημ. Λαζαρίδης. Ο Λαζαρίδης συνελήφθη μετά πολυήμερη παρακολούθηση, από άνδρες του τμήματος Βέροιας και σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του εκτός από τα αρχαία αντικείμενα, βρήκαν ένα πολεμικό όπλο και… πέντε ξιφολόγχες.

12.000 ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Μπλόκο και σύλληψη οδηγού

Περισσότερες από 12.000 κούτες λαθραίων τσιγάρων μετέφερε στην καρότσα του φορτηγού του ο 36χρονος αυτοκινητιστής Δημήτρης Παρασκευόπουλος, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Λιτοχώρου και της Τροχαίας Κατερίνης. Οι αστυνομικοί είχαν «στήσει» μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών έξω από τον Παντελεήμονα Πιερίας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2002

Η ελληνική πρόταση

Τη Δευτέρα πραγματοποιείται στην Αθήνα η επιλογή της ελληνικής πρότασης για το Βραβείο «Γυναίκα της Ευρώπης 2002» ενώ η τελική επιλογή μεταξύ των υποψηφίων από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πραγματοποιηθεί στη Βελγική Γερουσία, στις Βρυξέλλες στις 7 Δεκεμβρίου. Σημαντικό γεγονός στην απονομή του φετινού Βραβείου είναι η συμμετοχή της Κύπρου για πρώτη φορά με υποψήφια την ψυχολόγο και ιδρύτρια του Europa Donna Κύπρου, κ. Στέλλα Κυριακίδου.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ CD

«Μάστορας» στη αντιγραφή

«Μάστορας» στην παράνομη αντιγραφή ψηφιακών δίσκων αποδείχθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βασίλης Μάστορας, 49 ετών, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μονάδα αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, 1.667 πλαστά αντίγραφα και 100 άγραφοι δίσκοι. Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν άλλα 71 πλαστά αντίγραφα και δύο τετράδια με παραγγελίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή