ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΝέο κρούσμα ξυλοδαρμού πελάτη από οδηγό ταξί

Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού με πρωταγωνιστή οδηγό ταξί σημειώθηκε χθες. Οπως κατήγγειλε στην αστυνομία η 39χρονη Ουκρανή Τάνια Χούσακ, οδηγός ταξί της επετέθη και τη χαστούκισε όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, διότι θεώρησε το κόμιστρο της κούρσας υψηλό. Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το μεσημέρι, στο ύψος της Δάφνης. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στη συνέχεια ο οδηγός απομακρύνθηκε, παίρνοντας μαζί την τσάντα της, που περιείχε 50 χιλιάδες δρχ.

ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ME TO KTHMA ΘΩΝ

Γνωμοδότηση υπέρ Βωβού

Ανοίγει ο δρόμος για τα κατασκευαστικά σχέδια του κ. Μπάμπη Βωβού στο κτήμα Θων, μετά τη χθεσινή γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ). Σε αυτήν προτείνεται να επιτραπεί στην εταιρεία του κ. Βωβού, η ανέγερση κτιρίου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. H γνωμοδότηση αυτή δεν έχει υπογραφεί από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, ωστόσο ο κ. Βωβός, με σχετική ανακοίνωσή του, φαίνεται ότι θεωρεί το θέμα λήξαν, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Κέντρου Αμπελοκήπων.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ 13ΧΡΟΝΗΣ

Παραδόθηκε ο καθηγητής

Παραδόθηκε χθες στην Αστυνομία ο 50χρονος καθηγητής Γεωλογίας Σάββας Χαραλαμπίδης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 13χρονης μαθήτριας, μετά καταγγελία του πατέρα της. Σε βάρος του καθηγητή είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην 6η τακτική ανακρίτρια η οποία αναμένεται να χειριστεί την υπόθεση. O καθηγητής ετέθη σε διαθεσιμότητα, ενώ ο υπουργός Παιδείας κ. Π. Ευθυμίου ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΑΓΕΛΑΔΑ

«Δεν είναι τρελή»

Πληροφορίες σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» ανέφεραν ότι αγελάδα που εσφάγη σε δημοτικό σφαγείο του Βόλου βρέθηκε δύο φορές θετική στο τεστ για τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια στο εργαστήριο της Λάρισας και το ζώο εστάλη για περαιτέρω εξέταση στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός κ. Φ. Χατζημιχάλης απάντησε ότι τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ ήταν «ύποπτα» αλλά στη Θεσσαλονίκη το τεστ βγήκε αρνητικό.

ΣΤΟ TEXNIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Εκλογή προεδρείου

Για την 9η Δεκεμβρίου και με προοπτική να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής όλων των νέων οργάνων διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συγκάλεσε σε συνεδρίαση την Αντιπροσωπεία του TEE ο απερχόμενος πρόεδρος της, κ. Δημήτριος Μαραβέας. H Αντιπροσωπεία, που απαρτίζεται από 203 μέλη καλείται να εκλέξει το νέο Προεδρείο της και τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΚΛΕΦΤΩΝ

Συμμετείχαν και ανήλικοι

Σπείρα κλεφτών, οι οποίοι δρούσαν στις περιοχές Μάνδρας, Ελευσίνας και Κιάτου εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Μάνδρας. Μέλη της ήταν οι Βαλάντης Αναστασόπουλος, 23 ετών, Νικολίτσα Τσιρίκλου, 22 ετών και δύο ανήλικοι, που δρούσαν έπειτα από παρότρυνση των Ευάγγελου και Παναγιώτας Αναστασοπούλου, στους οποίους παρέδιδαν τα κλοπιμαία.

ΣΑΝΓΚΑΤ, Γαλλία. Δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα 29 ελαφρότερα κατά τη διάρκεια εμπλοκής μεταξύ Αφγανών και Κούρδων προσφύγων σε κέντρο φιολοξενίας του Ερυθρού Σταυρού, κοντά στο Καλαί. Δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας εισέβαλαν στο κτίριο για να αποκαταστήσουν την τάξη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ένας αστυνομικός. H σύγκρουση πυροδοτήθηκε όταν ένας Αφγανός ήπιε νερό κατευθείαν από τη βρύση, γεγονός που θεωρήθηκε πρόκληση από τους Κούρδους με αποτελέσμα να ξεσπάσει πετροπόλεμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή