«Ευαγγελισμός»: H επιστολή του απερχόμενου

«Ευαγγελισμός»: H επιστολή του απερχόμενου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια επιστολή-παρακαταθήκη προς τους γιατρούς και τους άλλους εργαζόμενους στον «Ευαγγελισμό», παρέδωσε καθήκοντα στο νέο διοικητή-μάνατζερ, ο πρόεδρος του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, καθηγητής κ. Φώτης Μήτσης.

Στην επιστολή του, ο κ. Μήτσης αναφέρεται στην ιστορική διαδρομή των 120 χρόνων του θεραπευτηρίου και στην παράδοση που έχει στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής στάθμης, επισημαίνοντας ότι ο «Ευαγγελισμός» είναι ένα σύμβολο που φέρει το βάρος της κληρονομιάς μεγάλων προσωπικοτήτων στο χώρο της Ιατρικής, της νοσηλευτικής και της διοίκησης.

Μαζί με τις ευχές του για την καλή επιτυχία στους διαδόχους του και ιδιαίτερα στο νέο διοικητή, κ. Παν. Αλεξόπουλο, τους καλεί μαζί με το αίσθημα υψηλής ευθύνης με το οποίο θα επιδοθούν στο έργο τους, να αγαπήσουν τον «Ευαγγελισμό» και να ευαισθητοποιηθούν «σε αυτό το κάτι παραπάνω, στο όραμα που αναμένει ο Ευαγγελισμός»…

Οσα έγιναν στον Ευαγγελισμό τα τελευταία πέντε χρόνια της θητείας του κ. Μήτση (ανακαίνιση της υπό κατάρρευση πτέρυγας ΑΧΕΠΑ, δυναμικότητας 500 κλινών κ.ά.), παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αποτελούν ένα σημαντικό έργο με ορατές, αλλά και ηθικές διαστάσεις, που αφήνει της σφραγίδα της απερχόμενης διοίκησης, στην ιστορική πορεία του θεραπευτηρίου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή