Ποιοτικές, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά

Ποιοτικές, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφηγήσεις παραμυθιών, μουσικο – κινητικά προγράμματα, παιδικό θέατρο, κουκλοθέατρο, κσι άλλες ποιοτικές, διαδραστικές, εκπαιδευτικές δράσεις υλοποιούνται για τους μικρούς «φιλότεχνους» φίλους (3-12 ετών), ολες τις Κυριακές του Ιανουαρίου, στην Κηφισιά.

Παιδιά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στην Artion Galleries (Αργυροπούλου1-3), σ’έναν χώρο υψηλής αισθητικής, και να ταξιδέψουν με όχημα την Τέχνη σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 12 -1 μμ.

Η πρώτη, στις 12 Ιανουαρίου, είναι μια έντεχνη αφήγηση του Γέρο – ΑΙΣΩΠΟΥ ΟΙ ΜΥΘΟΙ με τη γνωστή αφηγήτρια παραμυθιών Σάσα Βούλγαρη, που μας διδάσκει με τρόπο ξεκαρδιστικό.

Την επόμενη Κυριακή, 19 του μηνός, ο Γαϊγλάρος, μια παράσταση κουκλοθέατρου από την Ομάδα Κουκλοθέατρου ‘Τα Φι”, εμπνευσμένη από τρεις διαφορετικές ιστορίες: Το Ασχημόπαπο, τον Γλάρο Ιωνάθαν Λίβινγκτον και τη Φάρμα των ζώων.

Τέλος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, «Η ΜΗΛΙΑ», βασισμένη στο αριστούργημα του Εμμανουήλ Ροϊδη, μια διαδραστική, δραματοποιημένη αφήγηση, με χρήση κούκλας, ρυθμών και ήχων από τη βραβευμένη Θεατρική Ομάδα «Χιλιοδέντρι». Πληροφορίες: 211.2106455, 693.2744490, www.artionedu.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή