Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Απόστολος Σταύρου – Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Απόστολος Σταύρου – Το μήνυμα του πρωθυπουργού

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πρώην υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Σταύρου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η οικογένεια της ΝΔ με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου».

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Απόστολου Σταύρου

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Απόστολου Σταύρου, φίλου και επί πολλά χρόνια συναδέλφου στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Ο Απόστολος Σταύρου τίμησε την πολιτική, απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε στη μακρά σταδιοδρομία του, υπηρετώντας τους πολίτες, την παράταξή του και προπάντων το δημόσιο συμφέρον, με ευσυνειδησία, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας πληροφορηθείς τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Σταύρου.

«Η ευγένεια και το ήθος, η μόρφωση και η καλλιέργεια, ο μεστός και μετριοπαθής λόγος χαρακτήριζαν την προσωπικότητα και την πολιτική παρουσία του, καθιστώντας τον σεβαστό και αγαπητό όχι μόνον στους φίλους αλλά και στους πολιτικούς αντιπάλους του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζω, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής στη δήλωσή του.

Η κηδεία του, σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας, θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή