ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: «Δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων» τα επεισόδια στο Κουκάκι

koukakiepeisodia

Για «δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων» έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας αναφερόμενος στα επεισόδια των «μπαχαλάκηδων» κατά αστυνομικών μετά την ανακατάληψη των δύο κτιρίων στο Κουκάκι.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Ντούμας καυτηρίασε τη σιωπή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια αυτά που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών αναρωτώμενος «δεν έπρεπε να υπάρχει καταδίκη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Έγιναν όλοι θιασώτες δολοφονικής απόπειρας εναντίον των αστυνομικών. Που είναι η κ. Κασιμάτη; Που είναι ο κ. Μπαλάφας; Οι υπερασπιστές των ανθρώπων που δέχονται βία; Εργαζόμενοι δεν είναι οι αστυνομικοί; Όταν καταδικάζεις από τη μία πλευρά και από την άλλη όχι, τότε σημαίνει ότι λειτουργείς μεροληπτικά».

Ο κ. Ντούμας έθεσε και το θέμα «αν η δικαιοσύνη είναι σε θέση να αποτρέψει τα άτομα αυτά ή να τους υποχρεώσει να πληρώσουν από το να κάνουν στο μέλλον τέτοιες ενέργειες».

Όπως εξήγησε «εάν δεν έχουν γιάφκες να κρύβουν τα πρόσωπά τους δεν μπορούν να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις. Γι' αυτό θα ανακαταλαμβάνουν τα κτίρια αν η δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί. Αλλιώς να υπάρξει αναπροσαρμογή του ποινικού κώδικα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ με αυτό και θα γίνει "το γεφύρι της Άρτας"».