Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονη αδιαθεσία ένιωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της στο δικαστήριο, για τη δολοφονία της κόρης της.

Η γυναίκα, ενώ βρισκόταν εκτός της δικαστικής αίθουσας, κατέρρευσε και χρειάστηκε να την παραλάβει ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, στην κατάθεσή της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επέρριψε ευθύνες στο συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων, ειδικά στους γονείς και τους παππούδες του μεγαλύτερου σε ηλικία, Έλληνα, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Η κ. Κυριακή Αρμουτίδου κατέθεσε ότι είναι πεπεισμένη όχι μόνο πως η γιαγιά του κατηγορούμενου που μένει κάτω από το «σπίτι κολαστήριο» άκουγε τις κραυγές της κόρης της και αδιαφόρησε, αλλά και πως μετά «μπορεί η κυρία γιαγιά να ειδοποίησε τον γιο της και να έστειλαν στο σπίτι τις υπηρέτριες τους να καθαρίσουν τα αίματα του παιδιού μου. Γιατί αυτό έκαναν πάντα. Με τον παρά τους κάλυπταν την παραβατική συμπεριφορά αυτού του τέρατος…».

Επίσης, είπε πως δεν αποκλείει μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου να βοήθησαν ακόμη και στη μεταφορά του πτώματος. Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι αυτοί», σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή