Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», πλήρες Ιστορίας

Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», πλήρες Ιστορίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εποχή για το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», αυτήν την όαση αστικής αισθητικής και ευρωπαϊκής πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας, που για 158 χρόνια φιλοξένησε διεθνείς προσωπικότητες, κροίσους και λαμπρούς αστέρες, σηματοδοτεί το κλείσιμό του για μία τριετή, ριζική ανακαίνιση, εν όψει της Ολυμπιάδας του 2004. H «K» ταξιδεύει στον χρόνο και φωτίζει πτυχές της πλούσιας ιστορίας του, από την εποχή που ήταν… διώροφο (φωτογραφία), όπως το είχε σχεδιάσει ο Θεόφιλος Χάνσεν.

Σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Οργανισμού, στελέχη του επιβεβαίωσαν ότι το κακό συνεχίζεται με συνέπεια οι «επενδύσεις» σε απαξιωμένο υλικό να εκτιναχτούν από τα 62 δισ. το 1999, στα 72 δισ. το 2000 και να ανέλθουν στο ποσό των 82,5 δισ. δρχ. Για την αξιοποίηση του στοιβαγμένου στις αποθήκες του Ρουφ και της Καλλιθέας υλικού δύο λύσεις υπάρχουν: ή να πωληθεί ως σκραπ ή να μεταπωληθεί ως τριτοκοσμικός τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή