Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Βασική και προεξάρχουσα αποστολή μας είναι η αποτροπή

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Βασική και προεξάρχουσα αποστολή μας είναι η αποτροπή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η βασική μας και προεξάρχουσα αποστολή είναι η αποτροπή», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην πρώτη του Ημερήσια Διαταγή, ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας,  στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Δεν υπάρχουν πολλές συνταγές γι’ αυτό. Είναι μία και είναι απλή, περιέχεται δε σε όλη τη σχετική αμυντική βιβλιογραφία και στα στρατιωτικά εγχειρίδια. Ονομάζεται «προς πόλεμο προπαρασκευή» και είναι η μοναδική οδός για τη διαρκή ειρήνη, την οποία Ειρήνη η πατρίδα μας διαχρονικά, πιστά και φερέγγυα υπηρετεί και επιδιώκει στη μακρόχρονη, αξιοζήλευτη, μοναδική και παγκοσμίως γνωστή άλλωστε Ιστορία της, διατηρώντας Ένοπλες Δυνάμεις ισχυρές και επαρκείς ώστε να την εγγυώνται, διασφαλίζοντας ταυτοχρόνως το Εθνικό Συμφέρον σύμφωνα με τις επιταγές της Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και της Εθνικής Στρατιωτικής Στρατηγικής», τονίζει ακόμη ο επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φλώρος ανέλαβε επίσημα από χθες τα καθήκοντά του, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στη Σχολή Ικάρων, από τον πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή