Γενικός καθαρισμός στην Κυψέλη

Γενικός καθαρισμός στην Κυψέλη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικό καθαρισμό πραγματοποίησαν το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη στο πλαίσιο των μεγάλων επιχειρήσεων καθαριότητας που πραγματοποιούνται Κυριακή «για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια με τόσο συνδυασμένο και μαζικό τρόπο, σε μία Δημοτική Κοινότητα κάθε φορά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων «οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας χρησιμοποιώντας πέντε μεγάλα σάρωθρα και πέντε πλυστικά μηχανήματα, καθάρισαν και έπλυναν δρόμους της πυκνοκατοικημένης Κυψέλης που τις καθημερινές είναι επιβαρυμένοι κυκλοφοριακά με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η πραγματοποίηση παρεμβάσεων τόσο μεγάλης έκτασης. Παράλληλα καθαρίστηκαν και πλύθηκαν πεζοδρόμια που βρίσκονται πέριξ των δρόμων αυτών».

«Οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, αποτελούν πλέον μέρος του εβδομαδιαίου προγραμματισμού του Δήμου. Γίνονται για πρώτη φορά αλλά όχι για τελευταία. Είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στη λειτουργία των υπηρεσιών μας. Βήμα της πορείας μας για μία Αθήνα καθαρή από τον μεγαλύτερο δρόμο μέχρι το πιο μικρό πεζοδρόμιο» αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή