Εφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

Εφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμάκιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εντεταλμένο να πραγματοποιήσει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα αρχεία της Folli Follie – ηλεκτρονικά και έντυπα – πραγματοποίησε έφοδο το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρίας στον Άγιο Στέφανο, συμφώνα με πληροφορίες της Κ.

Η έφοδος διετάχθη από την διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στα πλαίσια των προσπαθειών της για εξυγίανση της εταιρίας και απόδοση ευθυνών αναφορικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. 

Έρχεται δε μία μέρα μετά την έναρξη της προσπάθειας του βασικού μετόχου και κατηγορούμενου για σωρεία αδικημάτων που σχετίζονται με τον σκάνδαλο της Folli Follie, Δ. Κουτσολιούτσου, να ελέγξει τη διοίκηση της εισηγμένης την ερχόμενη γενική συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε σχετικά: Προσπάθεια Δ. Κουτσολιούτσου να πάρει τον έλεγχο της Folli Follie

Η έφοδος πραγματοποιήθηκε κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων εφόδων της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα  στα τέλη του 2019 και περιλαμβάνει απομάκρυνση των στελεχών της διοίκησης από κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και τα γραφεία τους και συλλογή όλων των σχετικών δεδομένων, αναφέρουν οι πληροφορίες. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή