Βρέθηκε βαρύς οπλισμός σε σπίτι σεσημασμένου 79χρονου στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε βαρύς οπλισμός σε σπίτι σεσημασμένου 79χρονου στη Θεσσαλονίκη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύ οπλισμό αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών στο σπίτι ενός 79χρονου άνδρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ένα υποπολυβόλο, τύπου Scorpion, τέσσερις γεμιστήρες και 132 φυσίγγια που κατείχε παράνομα και υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας που φέρεται να τέλεσε τον Απρίλιο του 2015 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης.

Τότε, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον δικαστικού επιμελητή και ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, όταν πήγαν να εκτελέσουν δικαστική απόφαση που αφορούσε την αποβολή του από έκταση που είχε καταλάβει παράνομα.

Για την υπόθεση εκείνη εκκρεμεί εισαγγελική διάταξη για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.

Τον τελευταίο καιρό αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμαριάς, διεξήγαγαν έρευνες, ύστερα από τον εντοπισμό (τον περασμένο Δεκέμβρη) δύο γεμιστήρων υποπολυβόλου όπλου με 31 φυσίγγια σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Ως ιδιοκτήτης τους ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος και κατόπιν αυτού ακολούθησε η έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου τελικά βρέθηκε ο οπλισμός για τον οποίο και συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή