Αποχώρησαν οι συνδικαλιστές από το αμαξοστάσιο του Ρέντη

Αποχώρησαν οι συνδικαλιστές από το αμαξοστάσιο του Ρέντη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιξε το αμαξοστάσιο του Ρέντη μετά την αποχώρηση των καταληψιών και η λειτουργία σταδιακά αποκαθίσταται, σύμφνα με ενημέρωση του Υπ. Μεταφορών αποκαθίσταται.

Ήδη, λίγο μετά τις 15:00, ξεκίνησαν δρομολόγια των τρένων Αθήνα- Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν  και ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νωρίτερα, είχα απευθύνει δημόσια έκκληση στους συνδικαλιστές να ανοίξουν το αμαξοστάσιο και είχα προειδοποιήσει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα. Η αποχώρησή τους, είναι μια κίνηση λογικής. Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο και να μην αφήνεις να φύγουν τα τρένα. Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δεν βάζει κανένα συμφέρον πάνω από το καλό του πολίτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή