Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής στη Μενάνδρου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής στη Μενάνδρου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών που φέρονται ως οι δράστες της δολοφονίας 23χρονου υπηκόου Αφγανιστάν και του σοβαρού τραυματισμού ενός 25χρονου ομοεθνή του, σε συμπλοκή την περασμένη Πέμπτη στην οδό Μενάνδρου.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν 22 και 25 ετών, που έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι είχαν πάρει μέρος σε συμπλοκή με Αφγανούς την 26η Ιανουαρίου 2020 και πάλι στην οδό Μενάνδρου. Τα στοιχεία ταυτότητάς τους έγιναν γνωστά χάρη κυρίως σε εικόνες από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην περιοχή και καταθέσεις μαρτύρων που τους αναγνωρίζουν.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχουν πραγματοποιήσει πάνω από δέκα κατ' οίκον έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ έχουν προσαγάγει και εξετάσει στα γραφεία τους στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ πάνω από 200 αλλοδαπούς.

Επιπλέον, σε αντικείμενα από το σημείο της συμπλοκής, όπως ρόπαλα και μαχαίρια, βρέθηκαν αποτυπώματα τριών ακόμα υπηκόων Πακιστάν, που πιθανολογείται ότι πήραν μέρος στην φονική συμπλοκή και αναζητούνται. Η σύγκρουση μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών έγινε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης και αποδόθηκε στις έριδες μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου στους δρόμους κάτω από την πλατεία Ομόνοιας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή