ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)

Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αθηναίων.

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)-1

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων ενώ ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με τη στιγμή που το συντριβάνι άρχισε να γεμίζει με νερό, συνοδεύοντάς το από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)-2

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)-3

Το υδάτινο στοιχείο, λοιπόν, επιστρέφει για να θυμίσει παλιές και πολύ πιο ανέμελες εποχές, ενώ, παράλληλα, στην Ομόνοια βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, κυρίως από τον ξενοδοχειακό τομέα, γεγονός που, σταδιακά, αναμένεται να μεταμορφώσει συνολικά την πλατεία.

Οι βραδινές εικόνες του συντριβανιού που ο δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης είναι εντυπωσιακές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται…

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on

Διαβάστε ακόμη: Κάτι τρέχει στην Πλατεία Ομονοίας

Εντυπωσιακή η νυχτερινή όψη της νέας πλατείας Ομονοίας (βίντεο)-4